Trefaldighetskyrkan i Örebro

Vår verksamhet

1. GUDSTJÄNSTER PÅ SÖNDAGAR
Tilbedjan,bön,förbön för andra och varandra,predikan för fördjupning av kristna livet. Nattvard, Gemenskap. Kyrkaffe. Varje söndag kl.11.00 och ibland 15.00 firar vi Gudstjänst tillsammans. Vi tror att Gudstjänster är till för att söka Gud tillsammans. Tacka Gud, lova och prisa Honom. Uppleva gemenskap med Jesus Kristus och med varandra. Efter Gudstjänst stannar vi kvar för gemenskap vid kaffebordet. Gudstjänsten är en plats där Gud möter oss och fyller oss med sin kraft, frid,glädje,ljus och närvaro. En helig plats där vi även firar Nattvard. En oas mitt i världens öken.

2. BIBELSTUDIUM I HEMMET Bön och bibelstudium fördjupning för Den kristna livet, utveckling för det andliga liv, möjlighet att ta upp frågor, samtal, bön för varandra och varm gemenskap. En gång i månaden träffas några äldre och yngre ungdomar hemma hos någon för att fördjupa sig i Guds ord och samtala om olika saker. Vi får även möjlighet att ta upp olika frågor och funderingar. Vi fikar och har en trevlig stund tillsammans.

3. PULS-TRO OCH IDROTT
Puls-Tro och Idrott är equmenias arbete för att kombinera kristen tro och idrott.
Varje fredag kl. 19.30 träffas ungdomar på Risbergska skolan för att sporta och ha roligt. Under pausen stillar vi i en kort andakt. På så sätt erbjuds både andlig och kroppslig vård. Vi spelar vollyboll och innebandy och sätter fart på varandra i en god anda och förståelse. Sport för kroppen och hälsan. Andakt för andlig mat. Alla får vara med i en varm och omsorgsfull gemenskap.

4. SAMTAL OCH SJÄLAVÅRD
Själavård och couching med pastorn. Många människor behöver någon att tala med som man kan lita på, någon som lyssnar. Församlingens pastor finns till för att betjäna människor i församlingen och i samhället. Honom kan du tala med.