Trefaldighetskyrkan i Örebro

Vår pastor

Vår pastor Rajan G. Mall

Pastor Rajan Ganda Mall.

'GUD HAR LANDAT' Lukas. 2:6-7.

Julen står vid vår dörr, och så gör även Jesus Kristus. Julen kommer till oss med budskapet att Gud har landat i världen och vill på nytt även landa i våra liv, våra hem, och I våra kyrkor. Vi vet hur det brukar vara då ett flygplan har nått fram till sin destination. Den kan inte bara landa på landets flygplats utan landningstillstånd ifrån flygtornet och får fortsätta att vara luften ovanpå flygplatsen tills flygtornet bevilijar landningstillståndet får flygplanet inte landa på marken.

Jesus vill landa I våra liv och Han väntar på vår tilllåtelse för sin landning. Vi behöver gå in i julfirande med tanke på att ge Kristus landningstillståndet annars är det ingen idé att fira jul överhuvudtaget. Men jag är helt övertygad om att vi vill ge Jesus vår tillåtelse att landa i våra liv.

Det är två verser I Luk. 2: 6- 7 som drar min uppmärksamhet. Särskilt att lukas beskriver att det tiden var inne för Maria att föda Gud. Tiden är inne även för oss Kristna att låta Jesus födas I våra liv. Vi I denna tiden måste bereda plats I våra för vår Herre . Det får inte bli som det blev I Betlehem som lukas berättar i v-7 “ Och hon födde sin son, den förstfödde. Hon lindade Honom och lade honom I en krubba, eftersom det inte fanns plats för dem inne I härberget”. Det är inne i vårt hjärta som Jesus verkligen vill finna plats. Låt oss verkligen gå in I Jul genom att bereda plats för Jesus inne I våra liv. Låt oss erfara vad julens sanna budskap är för oss genom att Låta Jesus landa I våra liv.

God Jul!

Pastor Rajan Ganda Mall.